Οφέλη MIHA BODYTEC:

1)ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΥΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

2) ΒΕΛΤΊΩΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

3)ΜΕΙΩΣΗ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕΩΝ

4)ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ: Ο ΑΣΘΕΝΗΣ-ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΠΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΜΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΟΦΕΛΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΕΥΡΟΜΥΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ. ΣΥΣΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΥΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ.ΒΑΣΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΕΛΗΜΑ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΣΧΙΔΩΝ ΜΥΩΝ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ.ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ.Ο ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΒΑΡΙΑ ΜΥΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΒΕΛΤΊΩΣΗ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ. ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ. ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΦΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ.

 

ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ.PHYSIO-LIFE ΚΈΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ,ΚΙΑΤΟ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 23 &ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΥ.ΤΗΛ.2742025080 & 6932054876.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ

 

ΓΙΑ 12 ΛΕΠΤΑ.ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ : ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ.

 

Leave a reply